KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Överlåtelsebesiktning

Vi har med tiden fått det väldigt klart för oss att de överlåtelsebesiktningar som utföres idag är under all kritik. Köparen, eller säljaren, köper en tjänst för att få ett utlåtande om hur skicket är på det hus som de har tänkt köpa eller sälja. Då räknar man ju med att få information av ett proffs om det man inte kan någonting om som lekman. För det är väll ett proffs man har anlitat? 

Idag frånskriver sig besiktningsfirmorna det som är av högsta grad relevant i en fastighet: Vattenrör, avlopp, värmesystem/ledningar. Bara för att det inte sprutar vatten vid besiktningstillfället finns där väl ingenting som säger att detta inte behöver bytas inom en snar framtid för det? Nyrenoverat badrum, men alla gamla rör ligger kvar i golv och väggar. Inga råttor i sovrummet, men avloppen är söndertuggade. 

Vi kan med vår erfarenhet och utrustning se till så att du som köpare kan känna dig trygg med ditt köp och inte betalar överpriser för ett ”sminkat” hus. Samtidigt som du som säljare kan känna dig lugn med att du faktiskt vet vad du säljer.